Senge med opbevaring – 3 typer du kan overveje

| |

Ønsker du at udnytte pladsen i dit soveværelse på bedst mulig vis? Så kan en seng med opbevaring være det helt rette valg for dig.

… Når din seng kommer med opbevaringsplads, får du nemlig rige muligheder for at gemme dine mindre nødvendige ting og sager lidt af vejen. Hermed får du bedre plads og lettere adgang til de ting, der virkelig betyder noget for dig.

En seng med opbevaring er dog ikke bare en seng med opbevaring. Derimod findes der flere forskellige typer. Er du forvirret over det så læs med i guiden her. Her vil vi nemlig præsentere dig for tre variationer over den praktiske seng, som du bør overveje.

Sengerammer / sengestel med opbevaring

En sengeramme er en ramme, som du kan bygge en seng op omkring. Hvis du allerede har en rigtig god springmadras, så er det oplagt at kigge nærmere på sengerammer. Hermed kan du nemlig spare den måske dyreste del væk på din nye seng – nemlig madrassen.

Foruden at være et økonomisk oplagt valg for dig, der allerede har en god springmadras, så er sengestellet også en potentielt ganske dekorativ løsning. Du kan nemlig finde sengestel i mange forskellige designs. Hermed kan du med garanti også finde et design, som vil passe godt ind på netop dit soveværelse.

Kontinentalsenge med opbevaring

Kontinentalsenge er en sværvægter inden for senge. En kontinentalseng består nemlig af både en boxmadras, en springmadras og en topmadras. Dette betyder, at kontinentalsengen giver en ufattelig fuldendt liggekomfort.

Boxmadrassen er placeret nederst i kontinentalsengen. Her danner den et solidt fundament for sengen. Ovenpå boxmadrassen ligger så springmadrassen.

Springmadrassen er i tættere kontakt med din krop end boxmadrassen, og den er derved vigtig for din oplevede liggekomfort.

Sidst men ikke mindst finder du øverst topmadrassen. Idet topmadrassen ligger øverst, har den en stor betydning i, at den giver dig lige nøjagtig den sidste finish, der skal til for en god nattesøvn.

Boxmadrasser med opbevaring

Sidst men ikke mindst kunne du overveje at anskaffe dig en boxmadras med opbevaring. Boxmadrassen er en lidt mere simpel løsning end kontinentalsengen. Her er springmadrassen nemlig sparet væk.

At springmadrassen ikke er tilstede i boxmadrassen betyder, at boxmadrasser også typisk kan findes noget billigere end kontinentalsenge.

Den manglende springmadras behøver ikke at betyde det store for din søvn. Det er nemlig vidt forskelligt, om vi har behov for den eller ej. Det bedste råd vi kan give er derfor at prøve både kontinentalsenge og boxmadrasser med opbevaring, inden du beslutter dig for dit køb. Hermed kan du nemlig lettere vurdere, om du har behov for den luksusløsning, som kontinentalsengen må siges at være.

Det var en hurtig gennemgang af tre sengetyper med opbevaring. Vi håber, at du er blevet lidt klogere på dit valg nu. Et sidste tip vil være at undersøge markedet for senge grundigt, inden du foretager dit køb. Der er nemlig mange tilbud derude, og slår du til ved den rette seng på det rette tidspunkt, kan der derfor være mange penge at spare.

Forrige

Din frisure kan være vigtig for din karriere

Algebehandling af tag

Næste